Ανάπτυξη με Πρόγραμμα Παραγωγικής Ανασυγκρότησης
Textbox Section

Συνάντηση εργασίας με την Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Αθήνα

Ιωάννινα, 17/11/2017

“Συνάντηση εργασίας με την Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Αθήνα”

Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης, ως μέλος της τριμερούς διακοινοβουλευτικής επιτροπής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, παραβρέθηκε σε συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου η Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Αθήνα, κ. Ιρίτ Μπεν Άμπα.

Στη συνάντηση που είχε θέμα “οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και οι Ελληνο-Ισραηλινές σχέσεις” συμμετείχαν μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη της τριμερούς επιτροπής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, η οποία έχει ως αντικείμενο την προετοιμασία και τον συντονισμό της συνεργασίας μεταξύ των τριών Κοινοβουλίων για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί από τους ηγέτες των τριών χωρών, στο πλαίσιο των Τριμερών Συναντήσεων Κορυφής.

Ο κ. Καραγιάννης στην τοποθέτηση του ενημέρωσε την Πρέσβειρα για τις δράσεις της επιτροπής πάνω στους τομείς ευθύνης του, που είναι ο αγροδιατροφικός τομέας, ο τουρισμός και η επιχειρηματικότητα, και παράλληλα την ευχαρίστησε για τη βοήθεια και τη στήριξή της στην τουριστική ανάπτυξη του νομού Ιωαννίνων.

Comments are closed.