Ανάπτυξη με Πρόγραμμα Παραγωγικής Ανασυγκρότησης
Textbox Section

Επίτιμο μέλος του Ομίλου Φίλων Φέτας

Ιωάννινα, 24/1/2019

“Επίτιμο μέλος του Ομίλου Φίλων Φέτας”

Το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Φέτας αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει την ιδιότητα του επίτιμου μέλους στον βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Καραγιάννη.

Με επιστολή τους, ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Εμμανουήλ Ανυφαντάκης, ομότιμος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τ. πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Γάλακτος, και η γ.γ. του Ομίλου κ. Έφη Τσακαλίδου, καθηγήτρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθύντρια του Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας, ενημερώνουν τον κ. Καραγιάννη πως: “το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Φέτας κατά τη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε στις 7.12.2018 αποφάσισε ομόφωνα να σας απονείμει την ιδιότητα του επίτιμου μέλους του γιατί με λόγια και πράξεις έχετε συμβάλει σημαντικά στην προώθηση των σκοπών του, που πέραν και πάνω από όλα είναι η προστασία της ταυτότητας της Φέτας μας, όπως αυτή καθορίστηκε με απόφαση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και κατοχυρώθηκε οριστικά με τον Κοινοτικό Κανονισμό 1829/2002.”

Ο Όμιλος Φίλων Φέτας είναι μια μη κερδοσκοπική Ένωση Προσώπων, με σκοπό την ενημέρωση για τους κινδύνους που διατρέχει η ταυτότητα του εθνικού μας προϊόντος μας από τις συμφωνίες ΕΕ – Καναδά (CETA) και ΕΕ – Ν. Αφρικής (SADC) και την προσπάθεια για πλήρη κατοχύρωση και αναγνώριση της φέτας ως Προϊόντος Ονομασίας Προέλευσης στις εν λόγω συμφωνίες.

Comments are closed.